egyedi szőnyeg
Tengerész stílusban berendezett szobához kerestünk szőnyeget. Szerettük volna, hogy színben harmonizáljon a meglévő berendezéssel, diszkrét, mégis egyszerű mintával tükrözze a szoba stílusát.

Sok sikertelen kör után úgy gondoltuk, hogy egyedi szőnyeget rendelünk. Alapvető elvárással, egyszerű, igényes darabot szerettünk volna, cicomák nélkül. Az interneten találtuk meg az MB Rug Kft. honlapját. A telefonos egyeztetés során is éreztük, hogy munkájára nagyon igényes különleges emberrel van dolgunk.

Teljeskürű felvilágosítást kaptunk türelemmel, rugalmassággal fűszerezve. Olyan bizalom alakult ki, hogy a javaslatokra látatlanban rábólintottam, mert éreztem, hogy kreatív és precíz személyiséggel van dolgom, én magam csak ronthatnék a végeredményen. Nem is tudtam sok instrukciót adni, csupán elmondtam, hogy világos, egyszerű szőnyeget szeretnék horgonymintával… Azonban amit Mariann alkotott, azt leginkább ez a pár fotó mutatja be legjobban.

Mariann segített a bizonytalanság leküzdésében. Elszálltak a kételyeim, előtte ilyen kérdéseken gondolkoztam: – Kell nekem egyedi szőnyeg? Olyan lesz, amit elképzeltem? Meg tudom értetni magam a készítővel, vajon fogékony lesz az elképzelésemre vagy egyszerűen ráhúzza egy sablonra? Talán mégis egy üzletbe kellene befordulni? Ezek a kérdések csak a találkozóig kínoztak, utána nem maradt kételynek nyoma sem.

Még meg sem született a megállapodás, mégis a legapróbb részletekig megbeszéltünk mindent. valóságos ötlet záporral voltam megbombázva. Máshol ragaszkodnak az előleghez, tervet is csak fizetés után mutatnak, itt semmi hasonló elvárás nem volt. CSak azt éreztem, hogy kapok és kapok…

Az együttműködés egészen különleges volt, annak során végig az volt az érzésem, hogy az én elégedettségem és a tökéletes végeredmény a legfontosabb, maximális rugalmassággal, anélkül, hogy felesleges köröket futottunk volna.

Amikor az ember túljut egy építkezésen, nem szerepel a szótárában az, hogy zökkenőmentes. Törlődik. Mariannak sikerült ezt a szót ismét előásnia a mélyből, és mi döbbenten álltunk a tény előtt, hogy ilyen együttműködés még létezik? Rögtön megértette, hogy mit szeretnénk, tovább gondolta és elvárásainkon felül kivitelezte.

Ajánlom Mariaant a határozott elképzelésekkel rendelkezőknek, mert itt valóra válnak az álmok. A bizonytalanoknak, mert mire az eredmény megszületik, biztosak lesznek abban, hogy pontosan azt kapják, amire vágynak. Az igényes embereknek, mert a késztermékben annyi részletgazdagság van, amit nem lehet egy alkalommal felmérni. A mi otthonunkat már hónapok óta ékesíti ez a szőnyeg, de mindig csodálattal nézünk rá és találunk rajta eddig még észre nem vett szépséget.

Nagyon szépen köszönök mindent, Mariann

Csonka Mária, Debrecen