egyedi szőnyeg

Miért lesz az Ön szőnyege olyan, amire nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy egyedi?

Olvassa el, milyen tévhitek vannak ma a piacon ezzel kapcsolatban, és mi az igazság, ami miatt az Ön szőnyege valóban egyedi lesz?

Az egyedi szőnyeg fogalmával kapcsolatban meglehetősen sok félreértéssel lehet találkozni. Ezért mielőtt választ jó ha tisztába jön az egyedi szőnyeg fogalmával, pontosabban azzal, hogy mitől egyedi az egyedi szőnyeg… Ha elsikkad ez az információ, könnyen belefuthat abba helyzetbe, hogy egyedi szőnyegként olyan terméket vásárol, ami tulajdonképpen nem nevezhető annak.

Az egyedi szőnyeg nem egyedi formára vágott szőnyeg

Mivel már hosszú évek óta csak ezzel foglalkozom, nagyon sok példát láttam, hallottam mit is nevezhet a kereskedő egyedi szőnyegnek. Néhol designer szőnyegként is emlegetik. Az alábbi példákkal futottam össze a minap.

Találtam olyan boltot, ahol annyira egyediek lehetünk, hogy kész szőnyegtekercsből ki tudnak vágni nekünk egy egyszínű pacát. Ezt tehát legfeljebb egyedi formájú szőnyegnek lehetne nevezni, de még annak sem, hiszen csupán 6-8 féle formából lehet választani.

Vagy esetleg választhatok 10 vagy (neadjisten) 15 színvariáció közül ugyanarra a dizájnra… Hűha!
Ráadásul a színárnyalatot nem tudják garantálni.. – mivel valljuk be, a színtűrés nem az erőssége
a textiliparnak. Könnyen előfordulhat, hogy krémszínt tervezett nappalijába, de ehelyett sárgát kap. vajon milyen érzés lehet a sárga színű szőnyeget megszemlélni a krémre hangolt nappaliban?

Az egyedi szőnyeg nem limitált széria

Vagy: Designer szőnyegeknél fordul elő gyakran a limitált széria. Szuper! Máris jobban érezheti magát az ember, hiszen a márka megvan.. Ez talán még a legközelebbi megközelítése az egyedinek, de semmiképp az egyéniségeknek.

Nem, az egyedi szőnyeg esetében nincs helye megalkuvásnak, limitált szériának!

Az egyedi szőnyeg így készül

Leginkább a méretre készített öltönyhöz hasonlítható, mint termék. A készítést megelőzi a “méretvétel”, a helyszíni szemle.

  • A szőnyegkészítés előtt felmérjük az Ön és otthonának igényeit, stílusjegyeit, színeit, méreteit…
  • A méretek és igénye alapján kiszámoljuk a hozzávaló alapanyagszükségletet.
  • Személyes szabásmintát, azaz egyedi szőnyegterv készül, majd
  • Kiválasztjuk a lehető legfinomabb fonalat és megfestetjük
  • Ezután a személyesen Önnek előkészített terv alapján elkészül a szőnyeg, amiből garantáltan csak egyetlen van a világon, az Öné. Ezért egyedi.

Milyen más ez, mint loholni boltról boltra egy valamelyest elképzeléséhez közel álló szőnyegért! Ha egyedi szőnyeget választ, nincs utánajárás, megszabadulhat a lehangoló kutatás fáradalmaitól. A “majdnem jó” árnyalatok megalkuvásától, illetve elkerülheti az utólag megbánt vásárlás kudarcélményét.

Megalkuvás helyett az ízlésének tökéletesen megfelelő szőnyeg

Az egyedi szőnyeg az Ön ízlésvilágát követő, az otthona hangulatához tökéletesen illeszkedő egyedi termék. Csak Önnek készül, meglévő bútorához tökéletesen illik, készülhet akár lakberendezője, belsőépítészének elképzelései alapján.

Igazi művészeti alkotás kerül otthonába, amely igényesen díszíti, büszke lehet rá, hiszen Ön választotta, tökéletesen illik Önhöz és ottnonához.

Kérjen blogértesítőt!

Amikor új, érdekes infó jelenik meg a honlapon, az elsők között lesz, aki értesül róla.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!