Így lett életem a handtufting szőnyegkészítés

egyedi handtufting szőnyegkészítés

A szép szőnyeg és a hazaérés öröme

gyermekként persze még semmit sem tudtam a handtufting szőnyegkészítés létezéséről. Első szőnyegélményem, amikor ötévesen beléptem várva-várt új otthonunk ajtaján, az izgalmas varázslatot a szőnyeg törte meg. Évekig meghatározó volt életünkre, még a vendégvárás hangulatára is az a szépnek nem nevezhető szőnyeg, amit az otthonnal együtt kaptunk.

Pár évvel később, amikor végre lecserélhettük, lakásunk átváltozott harmonikus, megnyugtató szigetté, amit áthatott a tisztaság és béke érzése.

Hazatérésének öröme pótolhatalan ajándék!

Kiemeli a hétköznapok megszokásából, varázslatossá változtatja a pillanatot, amikor belép otthonába. Egy gyönyörű szőnyeg része lesz a csodának, büszkeséggel tölti el és boldog ünneppé változtatja a hétköznapokat. Amikor meglátja, mindig eszébe fog jutni, hazaérni jó!

A handtufting szőnyegkészítés így érkezett

A rajzolást már gyemekként megszerettem, a textilekkel tinédzserkoromban barátkoztam meg. A Hervé exkluzív menyasszonyiruha költeményei között tölthetttem pár évet, majd mesteremtől Hollandiában tanultam a handtufting szőnyegkészítés technológiát. Kilenc évet töltöttem azzal, hogy minden csínját-bínját el sajátítsam. Hazatérve szomorúan láttam az itthoni siralmas állapotokat. Ezután erkölcsi kötelességemnek tartottam, hogy munkámmal hozzájáruljak azok boldogságához, akik szeretnék lakásukat igazi otthonná varázsolni.

A hazailag elismert képesítés megszerzése és a magas presztizsű külföldi partnerek hosszas kutatása, személyes szelektálása, és a partneri kapcsolatok kialakítása után megszületett a kompromisszumok nélküli minőséget produkáló MB RUG Kft., ahol kizárólag egyedi készítésű szőnyegeket gyártunk.
 

Szőnyege értő gondolkodással készül. Műhelyem a handtufting szőnyegkészítés hazai fellegvára. Ha az Önnek is fontos az időtálló esztétika, és személyes figyelmet vár szakértelemmel fűszerezve, most jó helyen jár!

Küldje el kérdését, üzenetét!

*email:
*vezetéknév:
*keresztnév:
*üzenet: