Gyakran emlegetjük, mennyire fontos az otthon harmóniája, egységes stílusa. És még többször kapjuk a választ, hogy mennyire nehéz ezt megteremteni. Pedig nem is olyan lehetetlen.

Önnek egy ügyes eszközre van szüksége, ami percek alatt bemutatja a különleges szőnyeg színek választékát. Így biztosan a megfelelő szőnyeget választhatja meglévő bútoraihoz, függönyéhez, összekapcsolva a részeket egy élő egésszé. És még a boltokat sem kell végig járja ehhez..

Ebben segítek Önnek!

szőnyeg színek, kék

Szőnyeg színek, a lehetőségek szivárványa

Szőnyege lehet semleges színű, ami kiemeli a szoba többi vizuális elemeit. Vagy lehet merész, kifejezően a szoba fókuszpontja.

Mivel szőnyeget olyan színben tudunk készíteni, amilyenben csak meg tudja álmodni, a választás az Öné! A mindig népszerű beige (bézs) színű szőnyeg optikailag tágítja a szobát. Egy merészebb megoldás érdekében hangolja bútora, kárpitja, függönye színeihez szőnyegét!

szőnyeg színek, föld

Szőnyeg színek, a természet színei

A kékek, mélyzöldek, rózsás kvarc és a semleges, köves színek egyre népszerűbbé válnak. A meleg színek egy fénytelen szobát otthonosabbá tesznek, míg a hűvös zöldek és kékek nyugalmat visznek a térbe. Világosabb színek tágítják, sötétebb színek meghitté varázsolják a szobát.

szőnyeg színek praktikum

Érdemes a színválasztást praktikai szempontból is felmérni! Az új folt- és szennytaszító technológiáknak köszönhetően manapság a kényesebb, világos szőnyegeket is könnyű tisztítani, ezzel nagyobb szabadságot adva a dekorációs lehetőségeknek. A közép és sötét szőnyeg színek, textúrált felületek (pl. bouklé,hurkolt felület) tartósabban leplezik a szennyeződést a nagyobb forgalmú területeknél.

szőnyeg színek, megvilágítás

Az utolsó, de nagyon fontos szempont, amire érdemes figyelni, hogy egy szőnyeg, és annak színei teljesen másképp fognak mutatni különböző fényviszonyoknál, nappali- és lámpafényben. Tehát más hatást közvetíthet az üzletben és mást már otthonába kerülve. (Épp tegnap jártam így. Egy cipőhöz tökéletesen illő táska választásánál. Otthon már a cipő barnásabb volt, a táska zöldesebb szürke.. )

Milyen jó lenne, ha a szőnyeg színek a maguk valóságában bontakoznának ki,  aszőnyeg leendő helyének fényviszonyai közt választhatná ki azokat!

Nos, ebben mi egy lélegzetelállítóan gyönyörű, 431 darab gyapjú pomponból álló színrendszerrel tudunk segíteni, hogy otthonában, biztonságosan, a lehető legszabadabb kombinációkkal megtalálhassa a tökéletesen passzoló színeket, és Önnek egy tökéletes összhangot sugárzó élettér legyen a jutalma.

„Ha a szoba a vásznad, akkor a szőnyeg az ecseted.”

 

Kérjen blogértesítőt!

Amikor új, érdekes infó jelenik meg a honlapon, az elsők között lesz, aki értesül róla.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!