A gyerekszobáknak kitalált márkánk, a My room with Anuka tervezésekor felmerült, hogy jó lenne szőnyeget is ajánlani a gyerekbútorainkhoz. Mivel a tárgyaink többsége ipari gyapjúfilcből készült, felvetődött, hogy mi lenne, ha ötvöznénk két technikát: az ipari filcet kombinálnák a kézi csomózásos szőnyegtechnikával. Ezen a ponton mindjárt el is akadtunk, hiszen szőnyeget már nem gyártanak Magyarországon. Miután, mi a márkánk gyártásakor a legmagasabb minőségre törekszünk, fontos volt, hogy ne csak egy olyan szakembert találjunk, aki hajlandó a kísérletezésre, de minőségi szőnyeget állít elő és adott esetben a széria gyártását is bátran rá tudjuk bízni.
Mariannal és az MB RUG céggel 1 éve találkoztunk és azonnal kiderült, hogy egy lelkiismeretes, nagy szakmai tudású kollegával van dolgunk. Értette az egyedi igényeinket, alaposan körbe járta és kikísérletezte az általunk elképzelt
technikát, – az eddigi tapasztalataink alapján erre kevesen hajlandóak. És a végeredmény gyönyörű lett! Az első darabok az ígért határidőre hibátlanul elkészültek. Nekünk nem kellett minőséget ellenőrizni, hiszen ezt helyettünk az MB RUG sokkal lelkiismeretesebben elvégezte, mind azt mi elképzeltük volna!
Ajánlom mindenkinek, akinek minőségi szőnyegre van szüksége, akinek egyedi elképzelései vannak.

Óvári Andrea
textiltervező
www.myroomwithanuka.com