Színgarancia? Igen!

Biztosan Ön is természetesnek tartja, hogy az elkészült szőnyeget olyan színekben szeretné viszontlátni, amelyeket a tervezés alatt kiválasztott. Hiszen előtte, az egyedi szőnyeg tervezésekor sorra vesszük az árnyalatokat, amelyek közül Ön választhatja ki kedvenceit.

Nagy csalódás volna, ha a kész szőnyegre ránézve különbségeket fedezne fel. A színek árnyalatbéli eltérése megváltoztathatja a harmóniát, lehetséges, hogy egy így mellélőtt színkombinációval a szőnyeg nem is illik bele otthonának abba a környezetébe, ahová eredetileg szánta.

Színgaranciánkkal nem érheti meglepetés!

A színek a kész szönyegen pontosan ugyanazok lesznek, mint amelyeket előzőleg kiválasztott.

Olvassa el, hogyan vállalhatom ezt a nagyon fontos garanciát!

A tervezés alkalmával nagyon hamar előkerül a színmintákat rejtő felszerelés, amely prezentálja a választható színárnyalatokat. Nem színes papírok, nem piciny lapocskák vannak benne, hanem pontosan azok a fonalak, amelyekből majd a szőnyeg készül. A színek kiválasztásánál Ön pontosan azokat a fonalakat választhatja ki, amelyekből kedvenc szőnyege készül majd. A kiválasztott színű fonalakból rendelés után pontosan azok a színek érkeznek, amelyekre rámutatott.

Így garantálható, hogy a kész szőnyeg egészen pontosan azokat a színárnyalatokat vonultatja fel, amelyek Ön kiválasztott.

Hogyan lehetséges ez?

A nagyipari fonalgyártás hasonló a csempék gyártásához. Bizonyára hallotta már, hogy ha megsérül a fürdőszobában a csempe, a pótláshoz nem sikerült pontosan azt az árnyalatot vásárolni. A csempe színe a különböző gyártási sorozatok esetében eltérhet. A fonalaknál ugyanez a helyzet, mert a színezéshez használt technológia során árnyalatnyi eltérések előfordulnak. A gyárak egyszerre nagy mennyiségű fonalat festenek, alkalmanként akár teljesen más szín sikerül.

Ezért meglehetően nehéz rendelésre pont ugyanazt az árnyalatot eltalálni, mint amit Ön kiválasztott a színmintából.

A színgarancia biztosíték Önnek

Szerencsére megtaláltam azt a külföldi beszállítót, aki kicsiny mennyiségben is megfelelő megbízhatósággal festi a fonalat. Így képes vagyok arra, hogy szőnyegeim színmegfelelelőségét garanciával biztosítsam Önnek. A nálam készülő egyedi szőnyege egészen pontosan ugyanazon árnyalatokat fogja mutatni,  mint amit tervezéskor.

Ez a végeredményt garantáló biztonság az én extra ajándékom Önnek!

Kérjen blogértesítőt!

Amikor új, érdekes infó jelenik meg a honlapon, az elsők között lesz, aki értesül róla.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!